top of page
  • skkb363

Křesadlo 2023

Aktualizováno: 5. 1.


Křesadlo je ocenění pro dobrovolníky pořádané Jihomoravským krajem. Dle motta soutěže se jedná o cenu pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci. My jsme se v rámci letošního nahlašování dobrovolníků rozhodli nominovat naší dobrovolnici Terezu Navrátilovou.


Tereza se k dobrovolnické činnosti v klubu přihlásila v roce 2022 skrze článek, který objevila ve zpravodaji Brno - střed. Hlavní činností klubu je paraplavecká výuka, kde je zejména u začátečníků potřeba individuální práce s plavcem ve vodě. Přestože Terka vychovává dvě dcery a řídí firmu vyrábějící čokoládu, od chvíle, kdy klub kontaktovala, se svědomitě podílí na této výuce minimálně jednou týdně. Prošla školením klubu, ve stejném roce také absolvovala týdenní intenzivní školení instruktorů na letním soustředění ve Strakonicích. Dále pravidelně dochází na tréninky dobrovolníků, kde se snaží zdokonalovat svou plaveckou techniku, aby poté své znalosti a zkušenosti mohla využít při vedení paraplavců.



Do činnosti zapojuje také svou rodinu, se kterou se účastní i výjezdů na závody středoevropského poháru, kde spolu s dcerou poskytuje účastníkům také osobní asistenci. Klub také podporuje čokoládovými výrobky ze své firmy Tereza Chocolate zejména při společenských událostech jako je každoroční klubový ples. Kromě toho klub podpořila finančně v podobě sbírky, kterou uspořádala na oslavě jejích vlastních narozenin. Jsme velmi rádi, že si k nám Tereza našla cestu, a že ji spolupráce s námi naplňuje. Vážíme si všech druhů podpory, kterými klubu pomáhá.


Terka se v doprovodu Agáty Koupilové 8. prosince účastnila slavnostního oceňování. Sice ve své kategorii online hlasováním nevyhrála, i přesto včak byla oceněna za svou nezjištnou práci, a večer si velmi užila. Terko, děkujeme a máme tě rádi!

Více o soutěži naleznete na jejich webu a nebo FB stránkách.

18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page